Σάββατο 08 Αυγ 2020
Φωτισμός Ασφαλείας
Φωτιστικά συνεχούς/μη συνεχούς λειτουργίας (προαιρετικά) GR-1006_
Σχεδιάστηκαν για χώρους όπου χρειαζόμαστε φωτισμό ασφαλείας μεγάλης ισχύος.
Τα GR-20 διαθέτουν μεγάλη ισχύ φωτισμού, δύο προβολείς των 20W τα δύο πρώτα και των 55W το τρίτο. Το  GR-20 είναι φωτιστικό σύνθετης λειτουργίας.
Power_Light_GR-20

Οι πινακίδες σήμανσης μοριακού φωτισμού χρησιμοποιούν τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον.
Η τεχνολογία των LEDs έχει μικρή κατανάλωση από το δίκτυο. Λόγω της χαμηλής κατανάλωσης και της ανταγωνιστικής τιμής,
το προϊόν μπορεί να χαρακτηρισθεί σαν  οικονομικό και οικολογικό.
Κάθε μοντέλο συνδυάζει μοντέρνα αισθητική με τεχνολογική λειτουργικότητα. Χρησιμοποιείται σε κάθε χώρο όπου ο προσανατολισμός του κοινού και η αισθητική εμφάνιση είναι απαραίτητα.  Η σήμανση είναι τοποθετημένη πάνω σε ένα διάφανο φύλλο ακρυλικού υλικού.

Eco_Light_MLD_d_w

Δυνατότητα κρεμαστής τοποθέτησης και  τοποθέτηση σε οροφή.
Κατάλληλο για αεροδρόμια, πολυκαταστήματα και γενικότερα μεγάλα
κτίρια όπου απαιτείται ορατότητα από μακρινές αποστάσεις και σε όλες τις κατευθύνσεις.Τα αυτοελεγχόμενα φωτιστικά είναι κατάλληλα για μεγάλα μοντέρνα κτίρια, όπου χρειάζονται πολλά φωτιστικά ασφαλείας, προσφέροντας σίγουρη λειτουργία με μειωμένο κόστος ελέγχων. Ένας τελευταίας τεχνολογίας μικροελεγκτής έχει αναλάβει όλες τις λειτουργίες των φωτιστικών και ταυτόχρονα ελέγχει αυτόματα τις κύριες παραμέτρους που επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία  του.

3D_Light

Τα φωτιστικά της οικογένειας “Home Light” είναι μια νέα, καινοτόμος ιδέα στον οικιακό φωτισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν:

  • φωτιστικό εφεδρικού φωτισμού
  • επαναφορτιζόμενος φακός 
  • λαμπάκι νυκτός
Home_Light_LEDs

Τα φωτιστικά μή συνεχούς λειτουργίας της οικογένειας “Slim Light” παράγονται με δύο LEDs υψηλής φωτεινότητας που παραμένουν αναμμένα όταν τα φωτιστικά βρίσκονται στα 230V, φωτίζοντας το αυτοκόλλητο σύμβολο ακόμα και αν δεν υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Slim_Light_emerg_light